sorry

Hemskt ledsen för att jag inte skrivit något på ett bra tag men min dator har varit fruktansvärt seg den senaste veckan!

men nu blir det såklart ändring!

Idag i skolan så fick jag veta att jag har kvar mitt VG i slöjd (toppen toppen!), och så bytte vi låt på elevens val. Jag har nämligen musik, och vi ska spela upp två låtar på en julkonsert inför föräldrar och elever dagen innan vi slutar. Nu har vi låtarna "When yousay nothing at all" med Ronan Keating, och "Beautiful" med Christina Aguilera!
:)

Hörs sen.

lollipop

Hej! Snart ska jag och Matilda cykla till Frölunda torg och köpa vax. Det blir till att vaxa våra håriga ben. Aj! Vi ska köpa godis också så vi kan trösta oss själva när det gör ont! Jag lägger in bilder sen ikväll. Puss

Gratisbio.se

På gratisbio samlar du ihop poäng och får sedan dina poäng i presentkort! Asbra!! :D

Bli medlem här!!


Bjuder på en liten bild också.

You were dancing to northern soul


Time Flies


Ny "sammets"klänning från Rut Mfl. 99 kr på rea vilket är mycket bra tycker jag.

Jul på Liseberg




Var en tur på Jul på Liseberg med mammsi idag. Det öppna ju! det var mysigt och jag smakade nötter.

trasigt


I fredags var J och O här och sov över. Då gjorde jag sönder mina tights lite..

onsdag



hej

Hej måndag. Idag var det skola för första gången på två veckor, då det varit höstlov och sedan sjukdom! Det var okej i skolan och nu ligger jag och kollar på Fresh Prince In Bel Air. Jag har alltid tyckt att detr programmet är humor. Humor humor humor. Sedan blir det plugg och ikväll hem till Matte. Nä, nu ska jag möta robin i Röj på msn. vi hörs!

Lilla my


jeans


köpte idag på nya weekday i stan.

Skateboard


Cats in the dark



Kjolen här ovanför är mkt längre och jag vill inte ha den längre, så jag tänkte att jag kanske kunde sy upp den! Det enda problemet är att jag inte kan det, hehe. Därför tänkte jag fråga min moster om hon skulle kunna tänka sig att hjälpa till. Hoppas hoppas.

Nu ska jag ta något att dricka, jag dör av törst. Tjing!


Update; Glömde fråga...Tror ni att det skulle bli bra? ;)

kryp närmre


Come on


Han vann!!!!!


YES!

( bilden är från mobasoft.com/wordpress/2008/03/)

...

Godmorgon på er

Ska vara hemma hela den här veckan - då jag är dunderförkyld! Jag har så tråkigt att det finns inte.
Snart kommer mamma hem med mat också, från mcdonalds. Onyttig är jag idag ( men finns det inte en oskriven regel att man får vara onyttig när man är sjuk?)

Jo just det! Vad vill du helst ha i julklapp i år?


Weekday





Fotograf: Kalle Gustafsson

Burfitt




Burfitt

sickness


fullt med snytpapper i sängen


min näsa är typ sprucken så idominsalvan bor med mig här i sängen!

BLOGGEN ÄR UNDER UPPBYGGNAD...

...bara så ni vet.


JESUS CHRIST SUPERSTAR

Hej!

I fredags var jag på premiären av Jesus Christ Superstar! Jag och min bästa kompis Linnea har väntat sen i mars, alltså 7 månader. Jag kan bara säga en sak: Den kvällen var nog en av de bästa i mitt liv, och jag ångrar inte en sekund. Inte nog med att jag fick se min kära idol Ola Salo vara en fantastisk Jesus, så fick jag även träffa fyra medlemmar ur The Ark. The Ark betyder väldigt mycket för mig och genom deras musik har jag vågat mer. Därför var det väldigt roligt att träffa sina idoler.

Själva musikalen var helt otrolig! Olas röst har verkligen utvecklats under detta, det märker man. Även Patrik Martinsson ( Judas) och Emma Lyrén( Maria Magdalena) sjöng väldigt, väldigt bra!


Jag och Linnea :)


Sylvester Schlegel ( trummor i The Ark) och jag


De var så bra!



Jo föressten, jag har blivit jätteförkyld. Därför ligger jag bara här och vilar. Nu ska jag sätta på Indiana Jones och snyta mig lite till!

RSS 2.0