Hemma igen!

Hej bloggen!

I fredags kväll kom jag hem och sedan har jag inte haft lust eller ork  att blogga. Men nu bloggar jag ju. Jag kom ivarje fall hem från London efter 4 dagar där. Det var superkul att vara där, verkligen. Jag har gjort allt möjligt där nere. Fikat på starbucks, varit på madame tussaude, sett london eye och big ben, varit i hyde park och i camden. Camden var nog det allra roligaste på resan, jag älskar stället. :)
Jag har köpt en kjol, ett par skor och ett par solglasögon! Kjolen är småblommig med svart bakgrund, skorna är röda och solglasögonen är formade som hjärtan i rött. Fina grejer, tycker jag ivarje fall ;)

Bellan

Hemma hos olivia

Hej hej

Nu sitter jag hemma hos oliven i hennes säng medan hon packar. Hon åker ju ockå iväg utomlands imorgon! Hon ska iväg till Spanien igen, där hennes pappa har en lägenhet( men han bor inte där på heltid). Kul för henne! :)
jag checkar av hennes lista på kläder jag ska ha med och andra saker. Hon har tydligen köpt en MÅLARBOK XD. haha, hon är knäpp min oliv! Men sån är hon och det gillar jag henne för. Vi skojade om att jag skulle skriva ett meddelande till henne på flyplatsen och hon skulle läsa det  sen när hon kom dit på kvällen! Men nu ska jag sluta skriva. Det här är sista inlägget! Imorgon åker jag bort i 4 dagar! London it is! Om ni gör det här är ni jättesnälla, lämna en kommentar(alla som går in helst) om vem du är! Puss och kram på er

BELLA

Nu har jag lämnat min bebis

Suck...nu har jag fått lämna min lilla bebis hos hans förra ägare, som ska ta hand om honom medan vi är i London. Men det känns ändå rätt bra- i all sorg att inte få pussa honom på 4 dagar - för de känner ju honom och han känner de! Har någon ett bra tips för att få bort klumpen i magen? När jag kom till deras lägenhet så hade de tydligen planerat massa saker, som att åka till rastgårdar och så :). Det kommer Sputnik älska! De har inget annat planerat utan de ska bara ägna sina dagar åt MIN älskling! haha, nej men gud vad töntig jag är..
Det blir så bra så. Jag måste intala mig det! Något som är väldigt skönt är att vi har Goliat i vilket fall som helst, och han är definitivt gosbar. :)

Fyfan, vet ni vad jag gjorde förut? Jag skulle testa en parfym som jag hade i gömmorna och så råkade jag dra av själva sprutsaken. När jag fick tillbaka den sprutade den typ en hel liter i mitt ansikte!! Jag fick in det i näsa, ögon och mun! det smakar skit! Och nu har jag typ fått in det i hjärnan så den ruttnar också! Typ.. :P

Imorgon åker jag ivarje fall till London! Det ska bli skitkul. Jag ska gå och lägga mig tidigt idag för imorgon måste jag upp halv 7. Vi åker halv 8. Jag ska ha på mig min nya klänning som jag visade häromdagen, plus de här skorna:

:)



Söndag söndag söndag.

Hej!

Idag är det söndag, IGEN! Veckorna går så himla fort när man har sommarlov. Redan juli liksom! Men jaja..

Den här söndagen ska jag ivarje fall åka upp till Frölunda torg med Olivia. Vi ska köpa kläder till henne som hon ska ha i spanien, hon åker på tisdag. Och det gör ju jag med! Ska åka till london med min kära moder. Det ska bli så himla kul att åka dit, och jag ska shoppa sönder haha! Nej men seriöst, här ska shoppas! Idag på torget ska jag köpa en liten anteckningsbok och skriva upp mina vänners adresser så att jag kan skicka kort! 

Imorgon är det packning som gäller hela dagen typ! Med ett mellanrum för att åka och lämna sputnik till hans förra ägare, som ska ta hand om honom under tiden vi är borta.  Johan( mammas särbo) ska ta hand om Goliat. Sputnik är lite komplicerare att ta hand om så det får sofia göra, som känner honom ordentligt. Andra skulle bara öppna altandörren och vips skulle sputnik vara borta! Men nu ska jag sluta tjata om det!

Ååh, vad jag längtar till på tisdag! Och ååh vad jag längtar till att åka flygplan hahah. Även fast det verkar lite lite lite läskigt. Men det blir nog kul! xd
Man får tänka positivt!

har köpt tidningen SOLO till resan, så den ska jag sitta och läsa. Vill öppna den redan nu, men jag får vänta! ;)

Nu ska jag göra mig iordning! Puss!


Red and hot



Röda skönheter från forever21.com

Gör traderafynd!!

Retro klänning - Svart  ( 34-36 )Här finns den


Här finns den


Klicka för att visa Megabild! Vintage Retro Rockabilly PRICKIG & VIPPIG Sommar klänning <a href=http://www.tradera.com/Vintage_Retro_Rockabilly_PRICKIG_VIPPIG_Sommar_klanning_-auktion-67391056>Här finns den</a>

asos

ASOS Watercolour Print Chiffon Bandeau
Adele Laden Lace Trim Check Prom Dress With Net
ASOS Pussy Bow Shirt Dress

Asos

The Ark körde på i Sundsvall





Igår var det The Arks första och sista spelning i Sverige detta år. Konserten hölls i Sundsvall, gatufesten. Introt till Absolutely No Decorum beräknades köra igång klockan 00.00. En av mina närmaste kompisar, Maria, var på plats vid scenen. Jag kunde dock inte åka dit. Jag antar att olas guldräkt gjorde att fansen svimmade av lycka! Men jag undrar också hur många som är lite småsura över att han inte rakat bort skägget. The reason is: Han spelar Jesus i " Jesus Christ Superstar" i höst, med premiär 31 oktober. Han måste alltså ha kvar skägget. Inte för att jag har något emot det.

Vill ni läsa mer? :

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article2839316.ab

Bilder på nya klänningen


Fin klänning från Rutmfl.

 
                                           jag ligger oc käkar godis just nu.

Vilka..

Vilka 3 bloggar läser ni?

Jag läser :

- Kenzas
- Blondinbellas
- Elin Klings

Puss och kram, Bella

FREDAG

Hej :)

Idag är det fredag och jag vaknade vid 8 efter en fruktansvärd mardröm. Usch... vill inte ens tänka på det. Sedan somnade jag om ivarje fall. Vaknade sedan klockan halv 10 med Sputnik på min arm. Mysig är han!


Jag åkte upp till torget vid halv tolv för att möta mamma. Vi skulle äta lunch, sätta in pengar och sedan växla svenska kronor till engelska pund. Det gick finfint! Eftersom vi ändå var där så kikade vi in i lite affärer, och jag hittade som vanligt något att prova, hehe! Jag provade först ett par jeans, men de satt inte så himla bra. Min andra sak var en klänning. Den satt perfekt! Smarrig är vad den är! Så den köpte jag, plus ett trepack trosor för bara 29:- . übernöjd som jag var, tänkte jag även om jag kunde hitta ett par fina skor som kunde passa till klänningen. Vi gick in på Kappahl och kollade för ibland har de skor där. And guess what!? IJag hittade såklart De. Små, söta "sandaler". Och de kostade bara 49,50! WOOHOO! :D
När vi var klara med det köpet drog vi till kicks för att köpa sminkpads till vår londonresa. haha. Hittade sedan en mascara på H&M.

Jag älskar att ha pengar, mina vänner! :D

Vinn goodiebags av Catwalkqueen

http://catwalkqueen.blogg.se/ har en ny tävling. Hon har goodiebags på lut!

Det här kan du vinna:

Klänning från Chicy.se, dockor från Voodolls, smink och presentkort från Care of Lena, te från Mighty Leaf, nagelkit från Depend, halsband från Puss.

Det tycker jag är mycket trevligt! Var med och tävla du med!

Sitter på mammas jobb...

... för snart ska hon och jag gå och äta lunch. Vi ska dra ner till ett ställe  och äta kycklingkebab. Fick ett roligt sms från Maria precis:



jag skickade:  Hälsa din snälla mamma som tänker åka till gbg

Svaret: Ja men göteborg får bli någon annan gång. VI ÄR I SUNDSVALL NU, HÄLSA HENNE DET



Hahahahahaa! Det tyckte jag var roligt. Dålig humor ni vet! Men så är jag...och mina vänner. och min släkt. Jag tror jag dras till dålig humor :O :P

Men nu ska jag gå! Vi hörs sen! Jag skriver, ni läser ( förhoppningsvis!)

tänk om ni kunde bli lite fler..


Tänk kära läsare, om ni kunde bli x300 vad ni är! Ja... ljuvligt hade det varit och jag hade såklart skrivit oftare. Men jag ANTAR att för att få fler läsare måste man skriva ofta :P. Sanningen gör ont!

Jaja... det är väl bara att skriva, I guess! Idag har jag varit med Johanna. Vi åkte till stan, där vi tittade in på myrorna. Vi httade ingenting där, men det var kul ändå :). Sedan åkte vi en bit med spårvagnen, och sen köpte vi mjukglass! Jäkla glass! Smälte efter en sekund och efter ytterligare tio var hela min hand dränkt av smält glass! Vi fick skrattanfall mitt på torget där alla turister går och spatserar. Snacka om att vi såg roliga ut! Vi stod i en pöl av glass, dubbelvikta av skratt.... haha. Ni kan säkert föreställa er hur det såg ut ( om ni vet hur jag ser ut vill säga..)! Till slut kom det fram en tant och gav oss två servetter. TVÅ! Hallå, vi hade behövt hela paketet! Men vi lyckades i varje fall korsa mellan alla spårvagnar och komma fram till glasståndet där servetterna fanns. Sedan när vi var avtorkade gick vi i lite olika affärer och sedan tog vi oss hem.

Jag gick hem till mig i 20 minuter och dammsög och fixade lite, sedan gick jag hem till johanna, och jag tog sputnik med mig. Vi lade oss i trädgården och solade och åt massor av god frukt. Efter kanske en och en halvtimma gick jag hem, efter att Sputnik jagat en katt två gånger. Stackars katt säger jag bara...!! När jag kom hem badade jag båda hundarna, för de luktade riktigt äckligt och var smutsiga. Efter det lade jag mig i en solstol och tittade på när hundarna rullade runt i gräset. Så var det med den renligheten..:@


JUST NU chattar jag med Linnea. Det blir vårt sista snack på tre veckor :/. Hon drar till Jersey på språkresa inatt. Jag kommer sakna dig!


Puss

Bella


Foton ; Olivia




RSS 2.0