black

Idag blir det mys med josse. Sedan ska jag köpa hårfärg, så att mitt hår inte ser helt kasst ut imorgon när jag ska på jcs.Efter det ska jag mysa hela kvällen och käka vinägerchips. Puss så länge♥

tjugonio

Jag har en tråkdag idag. Ingen kompis är hemma så jag har suttit och käkat muffins och mentos. Skitbra!
Eller inte.. Jaja. Ikväll ska jag äta musslor. Kram

Brudar

brudar

Bli medlem

Bli medlem på gratiskläder.se och vinn presentkort på h&m och gina tricot!
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=97984

Ghost


singing that melody


I'm singing that melody
before it get to me

No end

Till dig som gör mig att må bättre i svåra situationer. Till dig som är det bästa jag vet. Till dig som jag är alldeles förskräckligt flummig med. Till dig som är andledningen till att jag laddar min mobil. Till dig- bästa vän.


Att du tog kontakt betyder väldigt mycket för mig nu i efterhand. Mer än någonting tror jag. Du förstår mig och lyssnar på allt konstigt jag pratar om. Du skickar godmorgon och godnattsms till mig och det gör mig alldeles varm. Du finns där när jag är ledsen,glad,arg,flummig. Du finns helt enkelt alltid där. Du skrattar med mig- och åt mig! x)
Jag blev nog en människa när jag träffade dig. Innan satt jag bara rakt upp och ner med några halvtaskiga kompisar som fanns där ibland. Men när jag hittade dig så blev allt annorlunda. Du hjälpte mig att finna mig själv på många sätt. Det betyder så otroligt mycket.

Vi har haft våra bråk- men vad gör det när allt kommer omkring?Du hjälper mig, jag hjälper dig. Så ska det vara: nu, sen, alltid.

Calleth You, Cometh I.
And that's just how it is.


Till Linnea.

Hej igen :D

Hej på er :)

Jag har ju inte bloggat på skitlänge men nu ska jag få till det igen. Hoppas jag i varje fall!
Förövrigt ligger jag i min jättesäng och glor på The Hills. Måste snart ut i ovädret med hundarna och det känns bara hemskt. Men måste man så måste man! ;)

Nästa vecka är det höstlov och då på fredagen ska jag till Malmö med min bästa kompis och se Jesus Christ Superstar. Så himla underbart ska det bli! Till det behöver jag ju en ny klänning och därför ska jag till stan med Matilda på lördag. Ska kolla lite på Topshop och Zara. Hoppas jag hittar något annars blir det jobbigt!! :P

Jag ska nog ta med mig kameran ut nu och fota lite löv och sådant. Kan alltid bli bra!

Vi hörs :)


RSS 2.0